Η έμπνευσή μας

Ελλάδα: γνωστή ως η γη του ηλίου και της ελιάς!
Ας προσγειωθούμε κάπου στην Πελοπόννησο σε ένα μικρό χωριό τη Σπηλιά, γνωστό ως η γη της ελιάς και φημισμένο για το εξαιρετικό του ελαιόλαδο. Από εκεί ξεκινά και η δική μας ιστορία και η γνώση μας για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου!
Κάποτε...
Πρωτοπόρος αυτής της ιδέας 40 χρόνια πίσω είναι ο παππούς μας ο Γιάννης που πραγματοποιεί το όνειρό του από ένα πεδινό χωριό τη Σπηλιά (Spelia Village) ξεκινώντας από το μηδέν -ίσως και λιγότερο από το μηδέν- ως ένας απλός εργάτης που ασχολούνταν με την παραγωγή ελαιόλαδου. Με την πάροδο των χρόνων, από απλός εργάτης εξελίχθηκε σε γαιοκτήμονα, έχοντας στην κατοχή του ένα σημαντικά μεγάλο αριθμό ελαιοδέντρων. Συνταγή αυτής της επιτυχίας η σκληρή δουλειά -με παράλληλη αγάπη και βαθιά γνώση για το ελαιόλαδο- και η καθημερινή εγρήγορση στο να καινοτομεί.
Σήμερα…
Σήμερα ο παππούς μας δυστυχώς δεν είναι πλέον μαζί μας, όμως εγώ ο Σταμάτης, ο αδερφός μου ο Γιάννης και ο πατέρας μας ο Μανώλης είμαστε θεματοφύλακες του αρχικού οράματος που δεν είναι άλλο από το να παρακινήσουμε ολοένα και περισσότερο κόσμο να τρέφεται πιο υγιεινά και να γνωρίσει τη Spelia μας! Οι πελάτες μας -κυρίως από την Ελληνική Επικράτεια- είναι η καρδιά της Εταιρείας και αυτοσκοπός μας είναι η καθημερινά καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Αύριο…
Το αύριο είναι ένα συνεχές ταξίδι, με όχημα τη Spelia, σε καινούργια μέρη του κόσμου γνωρίζοντας καινούργιους φίλους! Σκοπός μας είναι να καθίσουμε μαζί σας στο τραπέζι και να συζητήσουμε, δίνοντας άρωμα και φρέσκια γεύση στη συζήτησή σας. Θέλουμε απλά λίγο χώρο στο τραπέζι σας.
Το όνειρό μας...
Να παρακινήσουμε περισσότερο κόσμο να τρέφεται υγιεινά!
Ο στόχος μας...
Να γνωρίσουμε καινούργιους φίλους και να ταξιδέψουμε με τη Spelia σε όλο και περισσότερα μέρη του κόσμου!
Η ενότητα αυτή απευθύνεται κυρίως σε εκείνους τους νέους που βλέπουν συνεχώς εμπόδια και δυσκολίες στο να επιχειρήσουν κάτι καινούργιο! Η δική μας start up δημιουργήθηκε σε μια μικρή εστία στο Bath -με πολύ ξενύχτι- ολοκληρώνοντας μια εργασία για το MBA με τον καλό μου φίλο Ankesh Gupta. Βρήκαμε τη λύση σε μια ανάγκη, και έτσι σταδιακά μια απλή εργασία εξελίχθηκε σε ένα project, και το project μετατράπηκε σε ένα ταξίδι, που μέσω της Spelia, θέλουμε να ενώσουμε την Ελλάδα και την Ινδία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δείχνει και μια φιλία που μας θυμίζει τις εμπειρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε μαζί.
Ξεκίνα και εσύ κάτι καινούργιο! Κάθε μέρα που περνά είναι μια χαμένη ευκαιρία...